ADP

Voor dit appartement, een tweede verblijf aan de kust, hebben we de inrichting van de woonkamer met open keuken en de masterbedroom gedaan. Het appartement stond op plan en was nog niet gebouwd, we hebben door de visualisatie onze klanten geholpen met het kiezen van de keuken volgens hun specifieke wensen. Het meubilair komt uit het assortiment van onze concept store Link.

De ruime zetel is in een wip omgevormd tot een dubbel bed, wat een extra slaapplaats creëert, altijd interessant voor een tweede verblijf. Link. the concept store heeft meerdere merken met sofabedden. De tafel en stoelen passen perfect bij de keuken, het witte frame met een eikenhouten blad oogt strak maar warm, Deneb van Stua. De fijne stoelen van Midj houden het geheel luchtig. Ook de bijzettafeltjes in een halve cirkel, zijn handig én plaatsbesparend doordat je ze volledig onder elkaar kan plaatsen, Hoodi van Midj.

De kast in de slaapkamer is een ontwerp van Concept Link, een strak design, veel opbergruimte en slimme details, ideaal voor een relatief kleine slaapkamer. Uitvoering door een vakman.


Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.
MENU