Woning HGS

In deze compacte en smalle rijwoning was er nood aan ruimte, overzicht en mogelijkheden om met de kinderen en kleinkinderen gezellig te koken en te kletsen aan een grote tafel. De keuken en de eettafel werden vervangen door een modern en fris ogend geheel. De donkere ruimte in het midden van het huis werd lichtjes opengetrokken door het raam uit te diepen zodat er meer licht naar binnen kan stromen.De ruimte is 272cm breed, een design maar budgetvriendelijke kast biedt heel wat opbergruimte, door de hoogglans weerkaatst het licht wat bijdraagt tot een ruimer gevoel, ook het tapijt met geometrisch dessin vergroot de ruimte optisch. De kamer langs de straatkant werd dmv een kast opgedeeld in een inkomhal en een bureauruimte. Het gebruik van spiegels verruimt de hal niet alleen het is ook handig voor een laatste check wanneer de bewoners vertrekken.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.