Woning Halen SJH

Deze woning was aan een update toe. Elke ruimte werd aangepakt, de woonkamer met erker kreeg een warme aankleding met een platvorm in de erker waar het aangenaam vertoeven is. Door de lichtinval en het prachtige uitzicht is het een ware ontspanningshoek. De doorkijk naar de inkomhal, waar een ingebouwde vestiaire werd gemaakt en waarvoor een aparte trapleuning werd ontworpen, en de open ruimte naar de eetplaats maken dat alle ruimtes verbonden blijven. Op de bovenverdieping werd het bureau op de overloop op maat gemaakt. De trap naar de zolderkamers is speels maar tijdloos en neemt weinig ruimte in beslag. Onder de trap zijn ingemaakte kasten voorzien. De kamers boven zijn licht en ogen groot ondanks het hellende dak.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.