IRM

Voor dit mooie project zijn de ruimtes ingericht met meubelen en accessoires uit onze concept store LINK. Om onze klant zekerheid te bieden over de keuzes, hebben wij de ruimte volledig getekend en gerenderd. Op deze manier kan de klant verschillende opties bekijken alsof ze in de woning staan, fotorealistisch. 
 In de ruime inkomhal heeft de klant gekozen voor een knap designbankje van Saba Italia, dat een fijne, verwelkomende touch geeft aan deze mooie ruimte.
Om de knappe halfopen trap niet te verzwaren, hebben we fijne kledinghangers van Design House Stockholm voorzien. ongebruikt zijn het decoratieve pijlen, het beentje van de pijl klapt naar beneden om de hanger of jas aan te hangen. 'n Leuk detail met een grappige twist.
De uitbouw met zicht op de tuin is de ideale plaats om de stress van de dag te vergeten, wat te genieten van de ondergaande zon en samen even tot rust te komen. De Bonaldo zetels Alfie dragen zeker bij aan het ontspannen gevoel, Italiaans design dat zo comfortabel zit, je droomt al weg bij de gedachte. Let ook op de aparte koffietafel Planet,  de 2 Harpe bijzettafeltjes maken het plaatje af, beide van Bonaldo.
Familie en vrienden zijn welkom bij onze lieve klanten. Ze hebben gekozen voor een knap staaltje design voor zowel de tafel als de stoelen. De Art tafel met mat keramisch blad meet 300 op 120 en heeft een duizelingwekkend mooi onderstel, de bijpassende stoelen, Artika zijn in een zacht grijs leder uitgevoerd, de poten zijn passend aan het onderstel van de tafel, beide Bonaldo. Het hangmeubel is een ontwerp van concept link en is op maat gemaakt door een vakman; het schilderij is van Hilde Provoost.
Onze klanten houden van een modern, puur interieur. De Indera Snooze past perfect in het plaatje. De combinatie leder met stof heeft een strakke maar warme uitstraling. De bijzetstoel Le Sac van Indera nodigt uit om dat boek in 1 ruk uit te lezen. Het tapijt is een onwerp van Concept Link, een abstract van een persoonlijke herinnering van de klant, het weven van het tapijt gebeurt in België.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.
MENU